Trött

Dålig bloggning idag, lite trött alltså. Inte för att det drack för mycket igår, nej nej jag drack 1 glas! Hör och häpna!
Men det var mycket trevligt att vara där! Kul att träffa Annae, vi håller på med ett hemligt projekt. Tihi. Skit hemligt är det.

Hörs imorgon!


Rätt eller fel

Jag är i Rättvik, eller Felvik beror på hur man ser på det.

Trevligt är det och hungrig är jag!


Fick precis detta

Nähä, ärä sant? Jag trodde alla gjorde sånt. Ja, förutom dom som är sjuka då.


Jul på Industrigatan

 

Sally tycker det är trevlig med jul, det finns många tomtar att tugga på!

Och jaaa, vi har tagit fram julgranen, men varför ska jag inte?! Den är så fin, och gör man det inte nu får den ju bara vara framme typ 1 vecka.



Kallt med snö

Ja, snön kom alltså tillslut. Passande till 1a advent.

Och julen har flyttat in här hos oss nu också. Så nu kan tomenten komma när han vill!
Hoppas han kommer snart!

De blev snö tillslut

Idag när vi var på julskyltningen var det 10 grader varmt och spö regn. 2 timmar senare var det 1 grad och 2 cm snö ute. Det trodde man inte imorse..


1a advent

Snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken.

Nää, inte riktigt va. Det är bara regn på taken och jag tror att alla är vakna just nu.

Vi skulle ha börjat städa och pynta för bra länge sen, men vi gjorde en ordentlig frukost och fastnade i reprisen av så mycket bättre. Och jag håller fast vid att det inte är bra i år alltså. Men det är ju bättre än att städa. Haha.



Tapas

Tack så mycket för igår, det var sjukt gott! Och trevligt framför allt! Det lär vi göra om!


Just nu hos familjen Hägg/Högvall

Jag sitter och halv sover, Sally och Anders hel sover !


När jag kom hem inatt snurrade jorden extra fort. Idag snurrar den extra långsamt..

Nu är jag sådär rolig igen

 

 

Alltså vem skulle betala 800 spänn för att jobba?

Jag skrattade på riktigt, högt, när jag såg detta!


Martina Hägg som snyggast



Okej, jag erkänner! Det var inte så roligt att julpynta när jag kom på att jag måste städa först. Så därför gör jag annat ist.

God morgon underbara fredag!

Tydligen överskattat att sova en hel natt. Var vaken 2 timmar inatt mellan typ 2-4. Jätte roligt var det. Kan tänka mig att jag känner mig som en småbarns förälder.

Men skit i det nu, nu är jag vaken iaf! Så vad ska man höra idag då? Börja med julpyntet kanske? Jag är ju egentligen imot det, jag tycker inte att man får börja innan men den här helgen är fullsmockad så jag kommer inte hinna göra det fören på måndag och då ligger jag ju efter, jag vet inte vad som är bäst? Tidig eller sen? Kanske kan nya gardiner och pynta och sen bara slänga upp ljusstakarna i fönstret på söndag, ser det iaf bra utåt, tack för hjälpen hörrnini!

Och ikväll ska vi till familjen Nyberg/Jakobsson på tapas planka! Och vin får man dricka också, sjukt trevligt!


Erkänn, det är roligt!

Kolla på klippet. Det är lite roligt.
Och om ni inte tycker om Zlatan så kan ni spola fram typ till 2.00. Stackars lilla reporter, börjar stamma. Haha. Men det är roligt.

Och här skulle jag lägga in klippet om jag kunde (Maria, kan du? Kan du lära mig?(jag är en looser jag vet))
Så ni får helt enkelt TRYCKA HÄÄR!



07:08

När man för en gång skull bara vaknar till i typ en halvtimme och lyckas somna om, då ringer dom från jobbet och vill att man ska jobba.

Mamma, Sally kommer strax.


Helt okej!

Ni kan kalla min för mästerlussebagaren! Det är helt okej!

Anders och Sally (och jag) älskade dom! Dock är det ju inte så svåra magar att få nöjda...


Sjukgymnast

Idag har jag varit hos sjukgymnaset. Mycket givande faktiskt, långt över mina förväntningar! Så det känns bra!
Hon kom fram till att jag är överrölig i ryggen. Själv känner jag mig stel som en pinne. Plus mycket svank och stora boobies. Att jag har ont i benet beror på att en närv har hamnat i kläm pga av att jag har dålig hållning pga av svag muskelatur. Så nu ska jag börja träna på må bättre, dom har nå rehab avtal med dom. Plus övningar som jag har fått och ska göra hemma.

Så nu sitter jag här med tejpade axlar och hoppas på att jag snart kommer att få sova hela nätterna.

05:05

Alltså på riktigt, man kan vakna tidigt som jag gjorde igår och så kan man vakna TIDIGT.
Eller räknas ens det här som tidigt? Är det är mitt i natten som man bara vaknar till, pinkar, somnar om?
Det värsta är ju att jag känner mig pigg och skulle kunna gå upp.
Men nej, hoppas piggheten går över snart, såhär kan vi ju inte ha det!


Finbesök!

Idag har jag haft besök av 2 favoriter. Maria och lilla stora Alice.
Alice är så liten men ändå så är hon så stor. Igår fyllde hon 9 månader, tiden går så fort. Tyckte att det var bara typ 2 månaders som jag satt i Norge och bara ville åka hem för att Alice hade kommit till världen.. Och nu reser hon sig upp själv och snart börjar hon väl gå också...

Har försök att få Alice att säga "Pappa jag vill ha en Sally", det gick sådär. Hon var mest TV intresserad. Kommer hon att få ADHD då? Det tror jag inte jag. Fast med så mycket energi som hon har kanske hon redan har det, nejdå. Hon är så jävla söt! <3

Nu väntar jag på att Anders ska komma hem så jag kan få åka till kupolen, lämna tillbaka lite saker och köpa lite julklappar, till mig själv? haha. Nejdå, ska försöka.

Och just det, mamma, medans jag kommer ihåg det, jag önskar mig en ny kaffebryggare i julklapp!

Titta vad söta dom är tillsammans!
Och vad dom tycker om varandra mycket!



06:51

Just nu önskar jag att jobbet kunde ringa och säga att jag skulle jobba.

Men om dom verkligen skulle ringa och jag fick kliva ur sängen på riktigt skulle jag nog inte vara så glad iaf.

Bara en känsla jag har..


Världens bästa!

Kolla vad jag fick till middag. Okej det kanske inte ser så gott ut nu när det är halv ätet (för jag är en dålig bloggare som inte kommer ihåg att ta kort innan jag äter) men jag kan löva er att det var asgött!

Jag har världens bästa Babe! <3


Måndag igen

Ledig måndag idag. Så vad gör man då?

Jo, Fialutten kommer och vi ska boka Stockholmsresan under nypår. Jippi. Sen ska jag och Elin iväg på den näst sista sånglektionen faktiskt. Snart slut, känns konsitgt. Det har ju gått så fort!
Och sen ska jag nog träffa Johan idag också.. Ja så ledig för att ligga på soffan är man ju knappast. Men det är bra det, vill inte ha någon seg dag!

Tvättmaskinen surrar redan men inte Sally, hon ser fortfarande riktigt trött ut. Fast det var hon som väckte mig för en timme sen. Men det är ju läge sedan nu.


Kändiskåt?

Eller mest bara Bingo kåt..?


Nej, jag är nog faktiskt mest Katrin kåt men hon var ju inte där, så man tager vad man haver..


Höst

Hej på er!

Klev av dyngspasset klockan 8 och tog tag i dagen på en gång faktiskt. Var ute och gick en kall liten promenad på typ 40 min med lilla hästen. Hon hade en av sina fina ni overaller på sig, fin va?

 


Nu vänter jag på Marika som ska bjuda på frukost tydligen, myyys!

Om filmen var bra?

Ja det undrar ni väl såklart!
Och klart som fan den var bra! Grät gjorde jag ju såklart, som vanligt. Det mest irriterande är ju att den inte var slut på riktigt att man måste gå och vänta på Part 2. Men ni måste se filmfan iaf! Asbra!



Men alltså

Blir faktiskt matt på dagens media. Sverige - England igår, träningsmatch, 0-1. På dagens löpsedlar står det då att vi aldrig kommer klara EM. Pga av en (1) träningsmatch. Sverige gjorde ju ja hur många byten, 5, 6. Att vi spöade Holland för inte så länge sen det är det är gammalt och glömt tydligen.

Ja, matt är vad jag är!
Jag hejar på våra grabbar/gubbar! Jag tror att det kommer gå asbra i EM och att en träningsmatch är just va det heter, en TRÄNINGSmatch.


Äntligen

Ikväll ska jag gifta mig. Eller nej, det är väl vara önsketänkande. Men det vore trevligt att gifta sig med Edward Cullen.

Men iaf, jag och mina goda vän Grazynia Wiborska ska på Breaking Dawn Part 1 ikväll. Som man har längtat! Och nu ska det ske. Och hur ska det gå?! Fast de vet jag ju iof, men iaf. Kul att se hur allting kommer se ut.

Ikväll, ikväll! <3


På tin

Dax att gå till frissan kanske, vad tror ni?

Men inte just nu för nu ska jag till Ikea, hejdå!


Jag är Zlatan

Alltså Zlatan. Vilken jävla stjärna! Men det kan inte vara lätt att heta Zlatan i alla lägen.

Jag är ett stort fan av självbiografiböcker och jag får oftast en "aha" upplevelse av dom. Att deras liv inte alltid har varit så som man trott. Att det ligger någonting ljupare i det hela. Och precis så är det ju med Zlatan. Man har läst så mycket om honom i tidningarna och trott på det dom har skrivit. Man att Zlatan har haft (eller har väl fortfarande) ett bråk med Aftonbladet efter det dom har skrivit om honom hade man ingen aning om.

Alla vill vara Zlatan och man tror ju att man skulle vilja vara honom lite mer efter att man läst boken. Men jag vill vara honom lite mindre efter att ha läst boken. Han lär oss något viktigt. Hur hårda människor än kan vara, vad dom än säger till dig, var alltid dig själv, alltid. Vad som än händer. För är du inte det så kommer inte du att må bra och du kommer knappast att bli bättre.

Zlatan är en kung i mina och många andras ögon, men ibland sjunker han. Många gånger har man tänk, "Skärp dig Zlatan, sluta runt med att bara gå där uppe på toppen och glo, gör något vettigt, hjälp dom andra!" Men han har ju en anledning till varför han gör så. En jävligt bra sådan. Utan det skulle kanske inte Zlatan vara en sån jävla bra Zlatan som han faktiskt är.

Han har ju haft sina bråk med både tränare och spelare som han skriver om. Många är arga för att dom inte får försvara sig och det kan man väl förstå. Men hur skulle det se ut om alla som är med ska skriva en egen ruta om hur dom ser på saken, boken skulle ju bli tjockare än bibeln! Och dessutom är det ju Zlatans bok, alltså Zlatans syn på saken.

Har ni inte läst den så tycker jag att ni ska göra det! Helt klart!
Jag ger boken 6 guldbollar av 6 möjliga.






Äntligen måndag!

Ny dag, ny vecka, nytt datum.

Jag vaknar alltid pigg nuförtiden, konstigt jag vet. Men jag ligger alltid kvar i sängen en liten stund innan jag går upp, men vill ju inte vara hur hurtig som helst eller och dom senaste dagarna har jag alltid blivit helt cp trött igen då.
I helgen har jag vaknat vid 9, legat kvar, blivit astrött, somnat om, vaknat vid 11.
Men idag så tvingar jag mig själv att vara vaken för det är ju faktiskt måndag. Och det funkar ju, jag är ju vaken än!

Herregu vilket spännande inlägg. Intresseklunbben antecknar att Martina Hägg är trött på morgonen. Spännande.
Återkommer lite senare om en recention om zlatans bok, det kommer iaf att vara spännande, annars är ni konstiga!


God natt

Helgen har varit full med äventyr som jag skriver mer om imorgon. God natt!


Jävla Saab

Eftersom saaben inte ville starta igår så fick vi sätta batteriet på laddning hemma hos mamma vilket betyder att Anders inte hade någon bil idag. Vilket betyder att jag fick köra honom i morse. Vilket betyder att jag fick gå upp en timme tidagare. Sen kom jag på att C från jobbet ville låna twilight böckerna och hon skulle hämta dom hemma hos mig. Så nu sitter jag på våran parkerings plats och väntar. Lyssnar på rix morgon zoo och dricker kaffe. Så smart var jag iaf att jag köpte kaffe iaf!

Jobb till 4 idag och sen blir det bastu och massa mys med tjejerna hemma hos Marika. Kommer bli trevligt!


Finaldag!

Idag är det Robinsson final! Vi ska vanligt samlas uppe i mellsta på mellstasteet och kvällen till ära ska vi (läs Anders) laga sushi! Namm namm! Eller sukuki som mamma säger.
Tittar ni på robinsson? Antagligen inte, men ifall att någon utav er undrar så hejar jag på Ola! Ja, jag vet. Han kanske inte är den som har varit bäst på alla tävlingar, men han har alltid humöret uppe och hjälper alltid till.



Jaha, god morgon tydligen

Idag är jag ledig. Tänkte igår att jag skulle sova ut idag men nejdå. Klockan 6 är väl helt okej att vakna!? Inte helt nöjd. Anders har precis gått till jobbet och Sally ligger och sover. Undrar vad jag ska göra? Gå upp? Njae, jag ligger nog kvar i sängen en stund till och väntar och ser vad som händer.


Kollar på nyhetsmorgon, dom pratar om assistansföretagen. Nordströms som jag är anställt av har gjort den största vinsten sen 2008. Ett företag som ska gå plus, minus noll. Rätt intressant. Skulle kunna skriva ett rätt lång inlägg om detta men klockan är bara 7.


Kreativ dag, NOT!

Slutade klockan 8 imorse efter en natt med ca. 4 timmars sömn. Behöver jag säga vad jag gjorde när jag kom hem? Nej, tror inte det. (Och om ni inte fattar så får ni väl vara mongo och fråga. Men det är helt okej!)

Men jag och A har iaf varit på Tacobar och käkat. Jag har ätit där en gång när dom öppnade, men jag är ju ingen taco människa överhuvudtaget. Men idag, idag har jag varit sugen på just tacobar hela dagen och då fick det bli det till middag.

Nu väntar jag på att mina fina, världens bästa, världens snyggaste älskling ska sluta spela dator så att jag kan få lite massage. Min rygg dödar mig! Och nej, jag fjäskar inte alls! Men jag älskar dig mest vet du!



Men shit pommes!

Om jag sa att jag var trött igår är det ingenting mot vad jag är idag. Men what to do?! Kliva upp och göra sig redo för ett dygnspass. Sängen är ju så varm och skön.

Just nu; färdig klagat och uppstigning!


Herregu va trött jag är!

Tänkte lägga upp en bild på mig själ så att ni verkligen kunde se hur trött jag är, men sen insåg jag hur ful jag var så jag skiter nog i det.


Blev ett kortpass på jobbet idag iaf, roligt!


Alla dessa måsten

Idag har jag gjort alla dagens måsten. Tur att det var söndag och det finns så många måsten idag. Hehe. Hämta hem hästen och såklart spela bingolotto. Såklart vann vi ju inget, det gör vi ju aldrig. Men lika glad är jag för det. Och nu är Vem kan slå Filip och Fredrik. Mycket underhållande program tycker iaf jag! Och det var det. Helgen var bra för er som undrar. Gratis mat på CG, weho! haha. Helgens höjdpunkt!

Skillnad på år och år

För ett år sedan när vi var där så var det jätte mycket snö och sjukt kallt. Det var det inte i år. Men nått som aldrig skiljer är att det alltid är lika fint.


Nu ska vi på kalas!

Anders: Bröllopsfest är det.

Sak samma känner jag, kalas som kalas. Anders jobbar kompis har iaf gift sig i smyg förut så nu har dom fixat kalas så att alla andra också ska få fira dom. Trävligt!

Såhär vackra är vi kvällen till ära

 

Va gulligt


För jag kan blogga från mobilen jag!

Dricker vin och kollar på idol! Och bloggar från telefonen också, det du!


Kolla vad jag har!!!!!


Fyfan va glad jag äääär!! Äntligen!
Nu jävlar ska det bli blogga av! haha.

Ett steg fram och två bak

Nej kanske inte rikitgt så illa men jag har varit sjuuukt seg idag! Först seg dag på jobbet och sen hem och mysa på soffan. Tittade på Beck och sådär. Bara ta det lungt helt enkelt. Har stressats så sjukt mycket sen jag började jobba, och idag kände jag bara nej! Nej! Nej! Och så fick det bli. Inte blir livet bättre av att man har ett ben som värker för jämnan! Nej men nog om det, nu har jag klagat klart här på bloggen och nu ska jag fortsätta se pojkvännsakademin. Fast nu vart det ju reklam såklart. Ja men tack. Nej men hej! Rörigt, jag vet. Men ibland är det helt okej!

RSS 2.0