Har du tappat bort mig?

Kolla Må Bättre, sportfältet, jobbet eller soffan. Det är där jag är som mest nu för tiden.


Äta, jobba, skita, träna och sova!
Och så lite alkohol i mellan åt.Men jag gillart!

En sommar att se fram imot!

Idag har vi bokat ännu en sak inför sommaren! Den här sommaren kommer bli så jävla grym!

En liten ledtråd!


Jaha, då har det varit helg igen

Fasten jag typ aldrig jobbar fredagar går helgen så går helgen så jävla fort. Ännu fortare gick denna helg eftersom jag just nu sitter på jobbet. Yepp, så är det.
Helgen har bjudit på mys, vin hundpassning och lite shopping! Och riktigt grillning!

Ja de var det. Tack och hej!


Året första grillning..

Fast grillen var visst trasig...Fullspäckad måndag!

Är på jobbet nu, ca 1 timme kvar sen är det dax att bege sig till Falun för sånglektion! Har inte haft tid att leta fram någon låt men Frida har säkert någon bra ide om att vi ska sjunga dom där jävla stämmorna! Haha.
Sen är det Easy Line. Träna, äta, jobba, skita och sova.


Och för er som undrar så gick jag upp igår. Tom ut och sprang! Den du! Och sen på kvällen blev de Body Pump! Ja, jag har träningsvärk idag!


God morgon!

Ligger och funderar på om man kanske ska ta och gå upp. Anders har precis gått till jobbet och Sally ligger långt under täcket och snarkar. Men varför ska jag gå upp nu? Klockan 8 en söndag. Känna väldigt onödigt. Men pigg är jag och Nyhetsmorgon handlar bara om skit.


Jag ligger nog kvar en stund och funderar på hur jag ska göra iaf...


Grattis älskling!

Du börjar bli stor på riktigt nu.

Älskar dig!


Just i detta nu

Har nyss haft det på ryggen i 2 timmar och nu är det benet som får sig en duvning. Fick köra med el ist för akupunktur eftersom min sjukgymnast tycke så synd om mig eftersom jag knappt kunde andas och typ började gråta när hon körde nålarna i mig. Haha, ja jag är en mes. Men jag hatar verkligen nålar!


Eftersom ni tjatar så..

Här är dom nya springskorna som kostade typ 200 spänn.


Sally måste öva upp kondis lite

När jag slutade 8 imorse knöt jag på mig nya springande och tog med mig Sally på en liten runda runt sportfältet. Mycket roligare än att stå på ett löpband. Sally måste dock tränas lite mer, det funkar inte riktigt att stanna och kissa överallt.Kaos, fylla, bakfylla och en jävla massa skratt!

Så kan man säga att en helg med en del av familjen KV har varit. Känner mig fortfarande bakfull eller kanske tom med full. Vet varken upp eller ner efter den här helgen. Men som Sofias papps sa; Det kostar att ligga på topp. Med betoning på kostar!
Behöver inte gå in på nå mer detaljer än så känner jag.


Har precis varit hos den där elaka jävla sjukgymnatsen och fått akupongtur, dog nästa nu igen. Nej, men hon är faktiskt jätte bra. Första gången jag känner att det faktiskt ger något att någon tar min rygg på allvar.

Och snart är de dax för jobb, jätte peppad. Tur att de är kortdag! Ikväll är det äntligen dax för träning igen!Fråga: Vad var det sista dom åt på titanic?
Svar: Sjögräs...Mot dom höga bergen i norr!

Imorgon går en fullastad bil till Sälen.

Har jag packat? Nepp! Har jag resfeber? Japp! Varför då? Vet ikke!

Håller på och tvättar och grejar för fullt, men har ännu inte fått ner något i väskan. Men det blir väl panik imorgon bitti som vanligt. Skönt att man vet hur går iaf.


Sälen, here comes la familja KV!


Leker Gud en sväng

Nu är det vår, det ha jag bestämt! Sådäså!


Nu har det varit helg igen!

Helgerna går så fort. Men den här hlegen känns det iaf som att man har gjort nått vettigt.

Fredag så gick jag av på morgonen och fick komma hem till en stor uppdukad frulle av min älskade. Sen åka skidor i Romme Alpin, eller typ. "Det bästa med att åka skidor är att efter ett åk får man dricka öl" och det var precis vad jag och Sofia Sjölin gjorde! Underbart väder. Sen hem en sväng men en behövlig nap på soffan, hårt att åka skidor! På kvällen blev det mat på S1 med den förutnämnda och Sara W! Inte igår men mycket trevligt och stora planer inför framtiden smeds! Gillas.

Lördag började med att hjälpa As syster att flytta in till lilla Lessand. Sen till KV för att bjuda på födelsedags middag. Tror att det var uppskattat för vi tod nästan taperas. Och fina paket fick jag såklart! Vi röstade som glaningar på Sean den första banan. Tror faktiskt mormor röstade flest gånger.. Men inte hjäpte det. Kvällen avslutades med backhoppming och slalom på Wii.

Söndag, idag. Började med att åka Vasaloppet. Hade ryggen på Brink men tappade bort honom i Oxberg. Sen fick jag vårkänslor och bestämde mig för att nu är det dax att införskaffa sig dom årliga Conversen och även en vår jacka. Sen råkade en tröja och en klocka följa med hem också, woooops. Men ja. Vårkänslorshoppning!
Sen var det de enda dåliga denna helgen, vi tränade och jag vred ryggen. Ajaj, nu är jag handikappad. Men helgen har varit så jävla bra och jag håller humöret uppe eller så kanske jag är hög på ipren och alvedon. Men skit i det.

Har precis bokat nått jävla kul till sommaren också! Kommer bli apkul!

Kommer upp en bildbomb imorgon. Fanny har ju börjat blogga så hon är värre än Kissie. "Får jag låna din telefon att blogga från?" Och massa kort ska tas! Men de är bra, för jag glömmer ju alltid.


Nu har jag tjötat klart. Nu börjar snart BB, kolla på det. Hoppas Jessica åker ut. Tackohej!

Det bästa med att åka skidor

Är att det räcker med ett åk och sen kan man dricka öl..


Sneakpeak

2 av dessa låg i 2 av paketen. Alltså, jag fick 2 av Anders men jag tyckte vi skulle ha fler så då köpte vi det. Det är väl lika bra att odla på när man ändå håller på lixom!


RSS 2.0