Här kommer the bildbomb!

I tordags jobbade jag ju natt så då finns det inte så mycket alls att se. Så vi börjar på fredagen när jag och Sofia ska på 50 cent.

 

Vi fick VIP-band eftersom vi var VIP

 

Lycklig var jag för det!

 

Och drinkar drack vi på Göranssons Areana som var skit svår att hitta till.

 

Lazee var förband så han fick vi se.

 

Men det var ju 50 cent vi ville se

 

Och sen kom han! Och bra var han!

Vart väl lite missöden under konsterten men det jag såg var fan bra!

Sådäså!

 

Sen åkte vi in till Gävle och drack ännu mera drinkar innan vi gick till vårat fina, fantastiska hotell.

 

 

Lördag

Dax för hela huset och käk på Broken, men vi värmde såklart upp med några drinkar först.

 

Alice var med och var glad!

 

Marika, Sofia och Annelie var också där och dom var också glada, även fast det inte syns

 

Och Johanna, Jenny och Malin

 

Och mamma Maria såklart!

 

Söndag

Sallly vill bara busa, jag vill bara sova

 

Vad har ni ätit för bakis mat?

Själv gjorde jag laxgratäng med egengjort mos till! Den ni!

 

Det var väl allt för denna gången. Men familjen Kvarnsven ska väl säkert ut på nya upptåg snart igen. Ja redan ikväll ju, få se hur bra uppsluning det är bara. Känns som om den kommer vara rätt dålig faktiskt.

Imorgon står jobb, sånglektion och friskis på schemat. Som vanligt på måndagar alltså.


Här står det still

Ja här var det ett tag sedan jag var. Men jag har haft fullt upp, men nu är jag tillbaka! Eller typ. Jag orkar inte skriva så mycket just nu, kommer en bildbomb senare idag ist.

Såhär snygg är jag just nu. Och kommer nog vara såhär snygg ett bra tag till. Ska försöka och få anders att gå och handla så jag kan få mat någongång! För jag vill/har ingen lust/kan inte/örkint gå utanför dörren nå.Jajust ja, PRO möte här hos mig ikväll för alla som vill. Klockan 7 börjar Bingolotto! :)

Snart vinter

Och jag längtar redan till våren då man inte behöver ha jätte tjocka kläder och kan sitta och njuta i solen och dricka rose.


Men nu så då!

Nu kanske livet fungerar lite bättre, iaf på bloggen!

Titta, styckeindelning! Den ni!Provar en bild också och hoppas på det bästa!
Tamefan.

Jag gråter snart

Har googlat hur mycket som helst nu men dom där jävla styckeindelningarna vägrar ju funka! Fan va matt jag blir. Verkar vara flera som har samma problem som jag men det är ingen som har svar på hur man ska göra. Fan va matt jag blir. Nu har jag iaf skickat och frågat till blogg.se och hoppas på att dom kan ge mig ett svar.. Tills dess får nu nöja er med att allt är en klump. Jag är rätt trött, från att ha jobba 0% så har jag jobbat 120% den här veckan. Men det är bra det också. Veckan har gått lite fortare än vanligt och jag har verkligen kommit upp i tempo! Dåligt med träning har det dock blivit. Det är ju trök då men viktnergången fortsätter ju iaf. Så jävla skönt. Känner verkligen att jag har blivit smalar, tappar nästan byxorna nu! Men nu är det inge lång kvar alls faktist till man får fast föda igen. Haha. Och viiin! Nej nu ska jag, ja fan vet jag. Glo på tv och vara upp länge! För jag är leeedig imorgon!

Det går inge bra för mig.

Har jobbat klart för idag! Nu väntar jag på Marika så vi kan bege oss till Kupolen och inhandla lite nya vinter saker, fick ju skrapa rutorna i morse, inte okej! Sen ikväll blir Robinsson och firande hemma hos mamma eftersom min syster har klarat moppekortet idag! GRATTIS! Vågen stod i morse på -5 kg! Den ni! Ni har inte fått måtten heller va? Kanske lägger in dom sen. Annars får ni nya på söndag! Men du experten, nu har den här raden under rubriken försvunnit, så jag kan inte ens lägga in bilder. Hur gör man dårå? Jävla blogg! Och jag kan fortfarande inte göra styckeindelningar. WHHYYY! Blir knäpp. Får väl fråga min goda vän google senare då kanske. Mitt enda hopp tydligen! Nu kommer Marika, måste rusa!

Men vafan!

Hade precis skrivit ett inlägg och då tycker blogg.se att det är jätte bra att logga ut mig. Kanske inte skulle ha bytt från devote.se iaf. Nu orkar jag ju inte skriva om det. Men jag har jobbat idag. Och nu är Sofia här, vi kollar på bonde söker fru, jätte spännande är det. Har inte sett ett enda avsnitt men det är skitbra iaf. I morgon står friskis på schemat och så ett besök på katthemmet i Kvarnsven. Blir nog bra! Tack och hej (Och nu kan jag tydligen inte ens byta rad, hur gör man då experten? vaaa?) VAAFAAAN!

Tröttis!

Första dagen på nya jobbigt idag. Gick jätte bra, inte så mycket att göra men det var trevligt iaf.
Sen åkte jag och hämtade upp Elin och vidare till sånglektion! Sjukt kul var det! Man börjar känna sig lite mer bekväm och släppa loss mer och då blir det lättare att sjunga, och roligare!
Sen hem och byta om och vidare till friskis. Klockan 19.00, Rune, medel, varje måndag! En trevlig tradition!
Började 3dje veckan på kuren idag också, vill ni kanske ha måtten den här veckan också? Okejdå. Men inte nu, för nu ska jag äta sista soppan och sen är det dax att gå och sova.
Är det föresten någon som vet hur jag ska lyckas få ner bilden ett par rader?
Det spelar lixom ingen roll hur många gånger jag trycker på enter och den åker ner, men när jag trycker på spara knappen så åker bildfan upp igen.. Någon?
Tack på förhand!
/Dålig

Hemma igen!

Nu är vi hemma efter en dag i Siljansnäs. Trevligt vare och typ hela tjocka släkten var där! Och glädjade nyheter kom fram också! Så roligt!

Annars då? Jo, Sally har fått leka/bitas med Xavi så nu är hon trött. Jag också. Anders ser också lite sliten ut. Men snart kommer en liten del av familjen Kvarnsven hit och då blire bingolotto! En hel timme utan reklam, är det inte fantastiskt! Haha!

God natt!

Just nu är jag väldigt trött. Har precis dragit i mig sista soppan och nu väntar sängen! Och imorgon är det 6års kalas för lilla Irma som är Anders kusin tror jag det blir. Söt är hon och ingen tårta till mig!
Har försökt att fixa till det är i bloggen lite, lite snyggare text och sånt med det gick ju inte alls som jag ville. Får nog kontakta exportrådet.


Blek och trött, men najs frilla iaf!

Hej gött fölk! Kul att ni är här!

Jag vet att jag är dryg som håller på och byter blogg och jag hade faktiskt tänkt att stanna på devote.se men sen fick jag uppleva devotes mörka baksida. Segt och väldigt mycket reklam! Och segt! Väldigt segt! Så nu är jag tillbaka här på blogg.se!

 

Anledningen till att jag bytte till devote.se från början var ju mest för att dom har en app till iphonen så att man kunde uppdatera igenom den. Jag har aldrig gillat det där med mms uppdatering så då var det ju perfekt med en app! Nu är det ju så bra att nu har ju även blogg.se skaffat en app! Asbra, kan jag byta tillbaka hit. Nu är ju det enda problem att jag förtillfället inte äger någon iphone. Men det kommer snart (hoppas jag!).

 

Namnet då? Det dryga med blogg.se är ju att typ alla bloggar här eller har bloggat här så alla namn är ju typ upptagna. Jag har ju min gamla, men den är ju just det, gammal. Och allt med Martina eller Marre eller nått annat är ju upptaget. Visst, jag kunde ju ha hetat Marreee_89__cool__girl____ . Men njae, känns lite för mycket lunarstorm/snyggast över det hela. Men efter mycket funderade har jag kommit fram till detta namn, intealltidhundra.blogg.se! För att jag inte inte alltid är hundra, för att min omgivning inte alltid är hundra för att hela mitt liv inte alltid är hundra.

 

 


RSS 2.0